Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya gelen ETO Başkanı Harun Karacan, Türkiye'nin hedeflerinde girişimcilerin çok büyük bir görev üstleneceğini vurguladı.
Yeni seçilen Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Güven Erdoğan ve beraberindeki heyet, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan'ı ziyaret etti. Başkan Karacan, yeni seçilen Erdoğan ve yönetimine başarılar dileyerek, Eskişehir'e ve ülkemize büyük katkılar sağlamaları temennisinde bulundu. TOBB'daki sorumluluklarından birisinin de genç girişimciler olduğunu ifade eden Karacan, üzerine düşen görevi yerine getirmeye ve her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.
Türkiye'nin hedeflerinden de bahseden Karacan, "Eğer 2023 yılında dünyanın 10 büyük ekonomisi arasında yer almak istiyorsak, girişimciliğe daha çok önem vermemiz gerekmektedir. Çünkü girişimcilerimiz Türkiye'nin yol haritası görevini üstlenecektir" diye konuştu.
TOBB ve Eskişehir Ticaret Odası'nın girişimcilere verdiği destek ve önemin altını çizen Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Güven Erdoğan, kurulun ETO, ESO ve ETB'nin iştiraki ile oluştuğunu, ildeki genç iş insanlarını bir araya getirdiğini söyledi. Erdoğan, yeni dönemde yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
(HA-MŞ)

07.01.2013 17:51:35 TSI

Editör: Wan Haber