Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu'nun yeni yönetimini ağırladı.
Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Levent Akçalı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Akçalı, ziyaret öncesinde Başkan Ergün'e çiçek takdim etti. Akçalı, ziyarette yaptığı konuşmada ilk defa seçimle göreve kendisinin geldiğini belirterek, kurulları ile ilgili olarak bilgi verdi. İcra kurulunda 17 kişinin görev yaptığını ifade eden Akçalı, "İki hafta önce seçimimiz yapıldı. İl genelinde 318 üyemiz var. 2009'da kurulumuz faaliyetlerine başladı. Daha önceki dönemlerde Suriye ve Gaziantep gezilerimiz oldu. Manisa'da da çeşitli konferans ve toplantılar düzenledik. Amacımız genç girişimcilerin önünü açmak ve KOSGEB destekli devlet imkânlarını onlara sunmak. Ayrıca üniversitede de okuyan ve işyeri olan arkadaşlarımıza da staj olanağı sunuyoruz. Bu dönemde de güzel projelere imza atacağımıza inanıyoruz." dedi.
Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilen Levent Akçalı ile birlikte yönetim kurulunu tebrik etti. Herkesin bulunduğu konumu itibariyle görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirten Başkan Ergün, "Bu ülkenin geleceği siz gençlere emanet edilecektir. Makamlar her zaman söylüyorum gelip geçicidir. Bugün burada bizler varız, yarın sizler olacaksınız. Önemli olan vatana, millete dürüst ve şeffaf bir anlayışla hizmet edebilmektir" dedi.
GENÇ GİRİŞİMCİLERE NASİHATLER
Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisini ziyaret eden Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Akçalı ve yönetimine de tavsiyelerde bulunarak her zaman yapıcı ve uzlaşıcı bir tavır içinde olmalarını istedi. Başkan Ergün, "Her zaman yapıcı, uzlaşıcı ve çokta siyasetin içine karışmadan hizmet etmek öncelikli amaçlarınız içinde olması gerekir. Yaşıyorsunuz, görüyorsunuz. Bugünlerde kentimiz için olmaması gereken şeyler oluyor. İnşallah siz bunlardan ders alır ve ileri ki dönemlerde bunları yaşatmalısınız" diye konuştu. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gelecekte ülkemizi daha iyi günlerin beklediğini ifade ederek, "Gerçekten değerli beyinlersiniz. Bizim yaşadığımız şartlara göre bugünün gençleri daha farklı şartlarda, teknolojinin avantajlarını kullanarak yetişiyor. Bu nedenle ülkemizi çok daha iyi yarınların beklediğine inananlardanım. Kavgayla, didişmekle bir yere ulaşılamayacağının bilincinde olun. Söyleyeceğim. Bunlar. İnşallah güzel hizmetlere imza atarsınız" dedi.
GENÇ GİRİŞİMCİLERE 'MANİSA DEĞİŞİYOR' KİTABI
Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyaretin sonunda, Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Akçalı ve yönetim kurulu üyelerine içerisinde Manisa Belediyesinin icraatlarının yer aldığı Manisa Değişiyor kitaplarından hediye etti. Başkan Ergün, göreve geldikleri günden bu yana Manisa'da önemli hizmetlere imza attıklarının altını çizerek, Manisa Değişiyor kitabından bunların hepsinin yer aldığını ifade etti.
(YB-ÖND-Y)

09.01.2013 15:33:29 TSI

Editör: Wan Haber