TOBB Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serdar Açıkgöz ve beraberindeki kurul üyeleri, Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serdar Açıkgöz ve beraberindeki icra kurulu üyeleri Abdulgani Bereket, Fatih Özsayın, Ekrem Dolaş ve Eser Sarıgül, Vali Demirtaş'ı ziyarette hazır bulundu.
Adıyaman ekonomisiyle ilgili güncel konuların görüşüldüğü ziyarette Serdar Açıkgöz, "Adıyaman'ın kalkınması ve gelişmesi adına TOBB Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu, her türlü faaliyete katkı sunacaktır. Sayın Valimizin çok girişimci bir insan olduğunu biliyoruz. Plan ve projelerini de yakından takip ediyoruz. Bizler de Adıyaman'da girişimci kültürünün gençler arasında gelişmesine öncülük etmek, girişimcilerin sayısını artırmak ve bu girişimcileri ilimizde harekete geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Demirtaş ise, Adıyaman'ın gelişmesi ve kalkınması adına Valilik olarak Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin ilde yapacakları her türlü faaliyete destek olacaklarını ifade etti.
Bu arada Serdar Açıkgöz, Adıyaman'ın kalkınması ve gelişmesi adına yaptığı ve yapacağı katkılardan dolayı Vali Demirtaş'a bir plaket sundu.
(AHM-SO-Y)

15.01.2013 13:54:32 TSI

Editör: Wan Haber