Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serdar Açıkgöz ve icra komitesi üyeleri basın toplantısı yaparak, kurul üyelerini basına tanıttı.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçim sonrasında göreve gelen Adıyaman Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Serdar Açıkgöz ve ekibi, basınla tanışma toplantısı düzenledi.
Serdar Açıkgöz, komitenin misyonunun genç iş adamları için kanuni, hukuki ve teknik bilgiler vererek onların önünün açılmasına faydalı olmak olduğunu belirtti.
Mevcut durum içerisinde gençlerin, gelecekteki sanayi için fazlası ile önem teşkil ettiğini kaydeden Açıkgöz, "Bugün için, ailelerinin yanında ya da münferit işler yapmaya çalışan ve katma değer üreten genç iş adamları, yarının büyük sanayicileri olacaktır. Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu olarak ilk hedefimiz, bugüne kadar kurulun varlığından dahi haberi olmayan genç iş adamlarımızı ziyaret edip tek bir çatı altında toplamak ve onların sıkıntılarını dinleyip çözüme ulaşmaları adına kamu kurum ve kişilerle görüşmeler yapmak olacaktır. Yine hedeflerimiz arasında; geleceğin yönetici ve iş adamlarını, dallarında başarılı olmuş patronlarla tanıştırıp fikirlerinden yararlandırmaktır. Türkiye'nin önde gelen holding patronlarını Adıyaman'a davet edip konferans vermelerini, fikirlerinden yararlanmayı ve genç iş adamlarımızın kendileriyle işbirliği içerisine girmesini sağlayacağız. Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu olarak en büyük arzumuz şehrimizin ve ülke ekonomisine bir nebze katkıda bulunmak ve ilimizin marka şehirler arasına girmesini sağlamak olacaktır. Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, 15 asil üyeden oluşmaktadır" dedi.
(AHM-SO-Y)

09.01.2013 16:16:23 TSI

Editör: Wan Haber