Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı olan Zafer Albayrak ile Şerife Bayar'ın nikahını kıydı. Çiftin şahitlerinden AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ise çifte bir ömür mutluluk diledi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Bayar ve Albayrak ailelerinin düğün törenine katıldı. Çiftin nikâhını Başkan Yusuf Uzun kıyarken, şahitliklerini de İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin, Trabzonspor Eski Kulüp Başkanı Nuri Albayrak yaptı.
Nikahın ardından çifte mutluluklar dileyen Başkan Uzun, "Öncelikle genç kardeşlerimizi bu yaşına kadar getiren, onları topluma yararlı bireyler yapan annelerine, babalarına ve üzerlerinde emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Yaşamda daima el ele vererek tüm sıkıntıların üstesinden gelebilirsiniz. İnanıyorum ki cemiyete örnek olacak bir aile teşkil edeceksiniz" dedi.
HAKAN ŞÜKÜR: "YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR"
Nikah şahitlerinden Milletvekili Hakan Şükür de genç çifte mutluluk diledi ve Şükür, evlilik cüzdanını ''Yuvayı Dişi Kuş Yapar '' diyerek geline verdi. Işıldak Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen nikah törenine, ayrıca AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Bülent Turan, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Osman Dinç, Beylikdüzü Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Subaşı, İl Genel Meclis Üyesi Raşit Karabalık, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Atilla Yılmaz, gelin ve damadın aileleri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
(HÇ-ET-Y)

14.01.2013 11:00:07 TSI

Editör: Wan Haber