Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Genç Bayanlar İl Birinciliği Voleybol Turnuvası" yapıldı.
Şahinbey Belediye Gençlik Spor, Kamil Ocak Spor Salonu'nda Araban Belediye Spor ile karşı karşıya geldi. Şahinbey Belediye Gençlik Spor, Araban Belediye Spor'u 3-0 yendi. Şahinbey Belediye Gençlik Spor 1. setti 27-25 alarak 1-0 öne geçti. Şahinbey Belediye Gençlik Spor 2. setti 2725 aldı. Üçüncü sette 25-21 maçı kazanan Şahinbey Belediye Gençlik Spor, Araban Belediye Spor'u 3-0 yenerek 2. galibiyetini aldı.
Voleybolda alt yapıya büyük önem verdiklerini belirten Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, "Spor okullarımızda eğitim verdiğimiz ve yeteneklerini geliştiren öğrencilerimizin lisanslarını yaparak yarışmacı takımlar kategorisine dahil ediyoruz. Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz ve ilerleyen yıllarda Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü üst liglerde sporcularla mücadele edecek. Biz transfer eden takım değil, alt yapıdan yetiştirdiği sporcularla mücadele eden bir ekip olacağız" dedi.
(FS-MEF-Y)

06.01.2013 18:35:58 TSI

Editör: Wan Haber