Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Teşkilatı yönetimiyle bir araya geldi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısına konuk oldu. Burada AK Parti'li gençlerle sohbet eden Başkan Genç, gençlere tavsiyelerde de bulundu. Siyasetin gelişmesinin gençlerin siyasete girmesiyle mümkün olacağını ifade eden Başkan Genç, AK Parti'nin milletvekili seçilme yaşının düşürerek gençlerin önünü açtığını söyledi.
Teşkilatlarla her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Genç, "Gençlerin aktif olarak sahada olması bizleri mutlu ediyor. Başbakanımızın önderliğinde iktidarımız gençlere pozitif ayrımcılık göstermiştir. 'Ustalığın gereği gençliğin önünü açmaktır' diyen bir partinin mensubuyuz. Biz de yerelde aynı düşünceyi taşıyoruz. Onun içindir ki gençlerimize yönelik kültür, eğitim, spor alanlarında birçok yatırım gerçekleştirdik" dedi.
AK Parti ile birlikte siyaset anlayışının değiştiğine de işaret eden Başkan Genç, "Siyaset halka ve hakka hizmet etme aracıdır. Siyasetin gereği adaletli olmak ve milletin duasını alarak hizmet etmektir. AK Parti ile birlikte siyaset anlayışı değişmiştir. AK Parti salon siyasetini bitirmiş, şantiye siyasetine girmiştir. Başbakanımız nasıl ki Türkiye'yi şantiyeye çevirdiyse biz de Canik'in dört bir yanını yatırımlarla donattık" diye konuştu.
Toplantıya katıldığı için Başkan Genç'e teşekkür eden AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nazif Akın da şunları söyledi: "Başkanımızın gençlere önem vermesi bizleri mutlu ediyor. Canik'te yaşanan gelişim AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğidir. Canik'te vizyon sahibi bir başkana sahibiz."
(SAM-SLH-Y)

31.12.2012 13:13:45 TSI

Editör: Wan Haber