Gemlik Belediyesi'nin aldığı 12 adet araç törenle hizmete girdi.
İskele meydanında düzenlenen törene Ak Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, il genel ve belediye meclisi üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı. Belediyeye kazandırılan 10 adet aracın yanı sıra Emniyet Müdürlüğü'ne hibe edilen bir mobil karakol minibüsü ve motosiklet de tanıtıldı. Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, toplam 1 milyon 951 bin 606 liraya mal olan sıfır araçların hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, bir önceki belediyenin araç bakım ve onarımı adı altında 2 milyon lirayı eşe dosta verdiğini, kendi dönemlerinde ise yetim ve dulların hakkı olan vergileri yerinde ve halka hizmet olarak kullandıklarını söyledi.
Gemlik Belediyesi'nin 21 ay içinde yaptığı hizmetleri anlatan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi uyumlu çalıştıklarının altını çizdi. Yılmaz, sivil toplum örgütleriyle birlikte çok sayıda sosyal ve kültürel faaliyete imza attıklarını, hizmete giren yeni filo sayesinde ilçe halkını Çanakkale'ye, Edirne'ye, Urfa'ya, İstanbul'a gönderebildiklerini açıkladı. Emniyete alınan minibüs ve motosikletin anahtarını Emniyet Müdürü Kenan Kerdiğe'ye teslim eden Yılmaz, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Dua edilmesinin ardından araçlar hizmete girdi. Davetlilere etli pilav ve ayran ikram edildi. İş makinesinin direksiyonuna geçen Yılmaz, belediyeye giren her kuruşu, yerli yerinde ve hizmet olarak harcayacaklarını sözlerine ekledi.
(MŞ)

15.12.2012 15:55:01 TSI

Editör: Wan Haber