Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'nu genel kurulunda başkanlığa Haydar Doğan seçildi.
Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'nun 3 genel kurulunda 36 oy alan Haydar Doğan başkanlığa seçildi. 82 delegenin katıldığı olağan genel kurulda 72 delege oy kullanırken, iki oy geçersiz sayıldı. 72 delegeden, 36 delegenin oyunu alan Haydar Doğan federasyonun yeni başkanı seçildi. Diğer başkan adayı Adem Yakıncı ise 34 delegenin oyunu aldı.
Haydar Doğan yaptığı konuşmada, ömrünü spora adamış biri olarak amacının, bugüne kadar yapılmış çalışmalara ek olarak hem ulusal hem de uluslararası arenada sıra dışı başarılara imza atmak olduğunu söyledi.
Federasyonu yönetmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu kaydeden Doğan, "Başarı için yönetim kurulumuzu, her biri kendi alanında zirveye ulaşmış birbirinden değerli isimlerden oluşturacağız. İlk iş olarak kulüplerimizin bütçe ve malzeme eksiklerini kapatacağız. Gerek sponsorların gerekse Bakanlığımızın desteğiyle yapacağımız bazı çalışmalar olacak" diye konuştu. Doğan, seçimin Türk sporuna hayırlı olmasını diledi.
Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'nun bünyesinde korfbol, kriket, offshore, rafting ve squash branşları yer alıyor.
(MFS-MFS-S)

12.02.2013 19:03:41 TSI

Editör: Wan Haber