Muğla merkez, Ula, Yatağan, Dalaman, Datça, Ortaca, Köyceğiz ve Kavaklıdere'de 6500 üyesine hizmet veren Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MUTSO) Mart 2013'te yapacağı seçimlere aday olan Gelişim Hareketi ilçe ve beldelerdeki üye ziyaretlerini sürdürüyor.
Geçtiğimiz günlerde Köyceğiz ve Ortaca ilçelerini ziyaret eden Gelişim Hareketi, üyelerinden büyük destek gördü.
Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan'ın da destek verdiği hareketin Başkan Adayı Sanayici Safa Altaş, üyelerden aldıkları desteğin yola çıkmakta ne kadar haklı olduklarının bir göstergesi olduğunu belirterek, "bölgemizde ki işadamlarımız dünyada marka olmaya başlayan ülkemizin sağladığı gelişmelerle birlikte bu pastadan hak ettiği payı almalıdır. Ancak buna üyelerimizin temsilcisi olan odalar ön ayak olmalı ve ellerini taşın altına koymalıdırlar. Bu konudaki yapacağımız çalışmalar ve çözüm yolları için hazırladığımız projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyuna sunarak üyelerimizle paylaşacağız" diye konuştu.
Öte yandan her hafta cuma günleri Gelişim Hareketi Seçim Bürosu'nda düzenlenen istişare toplantılarına değişik sektörlerden çok sayıda iş adamının katılarak harekete destek vermeleri "Gelişim hareketi artık genişliyor" yorumlarına neden oldu.
(MK-MB-İK)

11.12.2012 16:14:47 TSI

Editör: Wan Haber