Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir kişi, av tüfeğiyle gelinini öldürdü, oğlu ve torununu ağır yaraladı.
Alaplı'nın Hasanlı köyünün Çamcılar mahallesinde aile içi tartışma kanlı bitti. Edinilen bilgiye göre, akşam namazını kılarak evine gelen 68 yaşındaki Eyüp G. henüz bilinmeyen bir nedenle 38 yaşındaki oğlu Fahrettin G. ve 36 yaşındaki gelini Ayşe G ile tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Eyüp G. av tüfeğini kaparak oğlu, gelini ve odada bulunan torunu 6 yaşındaki Erkan G'ye peş peşe ateş etti. Av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan 3 kişi yaralandı.
Yaralılar sağlık ekiplerince Alaplı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayda ağır yaralanan Ayşe G. yapılan tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybederken, cenaze otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Olayda yaralanan Fahrettin G. ile oğlu Erkan G., ilk müdahalenin ardından Kdz. Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Fahrettin G. ve Erkan G'nin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.
Jandarma, tarafından oğlu, gelini ve torununu vuran Eyüp G. ise av tüfeğiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Aile faciasıyla ilgili olarak çok yönlü soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Öte yandan olayda yaşamını yitiren Ayşe G.'nin yakınları Alaplı Devlet Hastanesine akın etti. Ayşe G'nin yaşamını yitirdiği haberini ailesi sinir krizi geçirirken, yakınları ise gözyaşı dökerek ağıt yaktı.
(HH-YHY-Y)

12.02.2013 00:07:25 TSI

Editör: Wan Haber