Mersin'de artık deyim yerindeyse geleneksel hale gelen Güven Partisi'ne kumar baskınları devam ediyor. Baskında 98 kişi hakkında işlem yapılırken çok sayıda kumar makinesine el konuldu!


Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Toroslar ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kumar oynanması için yer temin etmek ve olanak sağlanması fiiline yönelik Toroslar ilçesi, Çopurlu Mahallesi merkez mevkiinde faaliyet gösteren, Güven Partisi İl Başkanlığı'nda mahkeme kararı ile arama yaptı.

Arama neticesinde, 2 adet projeksiyon yansı perdesi, 1 adet kamera, 1 adet LG marka yansıtma cihazı, 1 adet tombala üfleme makinesi, 1 adet tombala üst tamlasa, 88 adet tombala çekiliş pulu, 247 adet tombala kartı, 1 adet kamera, 1 adet ses sistem cihazı, 1 adet projeksiyon cihazı, 13 sayfa tombala çetelesi, 1 adet üzerinde rakamlar bulunan kağıt parçası, çok sayıda kağıt tombala pulu ile masa altına atılmış halde bir miktar esrar maddesi ele geçirildi.


Ekipler, 198 kişi hakkında Kabahatler Kanunu'na muhalefetten idari işlem yaparken, A.E.'yi de kumar oynatmaya yer temin etmek suçundan gözaltına aldı.

Editör: Wan Haber