Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Erdemirspor'un deneyimli altyapı hocalarından futbol eğitimi alan ve takımının U14 kategorisindeki önemli isimlerinden biri haline gelen 1999 doğumlu Andaç Akçakese, futboluyla büyülüyor.
Kdz. Ereğli'de spor yaşamına Erdemirspor'da başlayan ve futbolun deneyimli isimleri Günal Taşdemir ile Bayram Altuntaş'ın öğrencilerinden biri olan Andaç Akçekese geleceğin yıldız futbolcusu olma yolunda ilerliyor. U14 kategorisinde düzenlenen ve 4 takımının katıldığı şampiyona da takımı için ter döken Andaç Akçakese, izleyenleri kendisine hayran bırakıyor.
Kdz. Ereğli Belediyesi Basın Danışmanı Altan Akçakese'nin oğlu olan Andaç Akçakese, ligin ilk maçında ortaya koyduğu futbolla kendisinden umutlu olan hocalarının güvenini boşa çıkarmadı. Özellikle defans arkasına bırakılan toplardaki sürati ve hava toplarındaki hakimiyeti ile rakip savunma oyuncuların ve kalecilerin korkulu rüyası haline gelen Andaç Akçakese'nin gelecekte Türk futbolunda çok iyi yerlere geleceği vurgulanıyor.
(HH-SA)

20.01.2013 15:49:02 TSI

Editör: Wan Haber