Burada bağlama, gitar ve keman gibi enstrümanların kullanımı için kurslar verildiğini belirten eğitmenler, her yaşta kursiyerlerinin olduğunu ve özellikle çocukların özel bir ilgi gösterdiklerini söylediler.

Gitar Kursu Hocası Burak Akgeyik, “Yaklaşık olarak iki aydır gitar kursunu devraldık. Öğrencilerimizle beraber gitar çalışıyoruz. Konuşuyoruz, muhabbet ediyoruz. Arkadaşlarımızın kişisel gelişimi noktasında da kendilerini daha iyi ifade etmeleri adına faydalı bir kurs olduğunu düşünüyorum. Çarşamba, cumartesi ve pazar günleri burada hep beraber hem bir şeyler öğreniyoruz hem de eğleniyoruz. Gelmek isteyen bütün arkadaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

“MÜZİK, ÇOCUKLARA ÖZGÜVEN KAZANDIRIYOR”

Müziğin faylarından da söz eden Akgeyik, “Müzik, aslında insanda olup da gösteremediği özgüvenini dışarı vurmasını sağlıyor. Bazı öğrencilerimiz bu işi hobi olarak öğreniyor. Bazı öğrencilerimiz sahne yapabilmek için kursumuzdan faydalanıyor. Bunun temelinde kişisel gelişim var. Bunun da temelinde özgüven yatıyor. Gençlerimizde kaybolan özgüveni bir şekilde dışarı çıkarmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

6-299.jpg

Kursta ders alan çocuklar ise, burada hem eğlendiklerini hem de kurs aldıklarını ifade ederek, arkadaşlarını da burada verilen kurslardan faydalanmaya ve güzel zaman geçirmeye davet ettiler.

Editör: Wan Haber