Gediz Ticaret ve Sanayi Odası'nda (GTSO), Leasing "Finansal Kiralama" ile Ziraat Bankası ve bankanın kullandırdığı güncel kredilerinin tanıtımı konulu bir toplantı yapıldı.
Toplantıya Ziraat Bankası A.Ş. Afyonkarahisar Bölge Yöneticisi Davut Mülayim, Ziraat Leasing A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Aşkım Abacı Akkuş, Ziraat Bankası A.Ş. Girişimci Pazarlama Yöneticisi Orhan Şenol Gürel, Ziraat Bankası A.Ş. Gediz Şube Yöneticisi Emine Kıran, Ziraat Leasing A.Ş. Bursa Bölge-Satış Yönetmeni Ahmet Murat Arvas, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu ve oda üyeleri katıldı.
Toplantının birinci bölümünde Ziraat Bankası uzmanlarınca, Leasing(Finansal Kiralama) Konusunda Genel Bilgilendirme, Leasing uygulamaları, Leasingin avantajları, Türkiye'de Leasing, Yeni Finansal Kiralama Kanunu ve Ziraat Leasing konularında bir sunum yapılarak tüm üyeler bilgilendirildi.
Toplantının son bölümünde, Ziraat Bankası A.Ş.'nin yeni hizmet modeli ve girişimci kredilerle ilgili genel bilgilendirme yapıldıktan sonra tüm misafirlerle Gedizli girişimciler arasında tanışma kokteyli verildi.
(MA-EFE)

28.12.2012 11:54:06 TSI

Editör: Wan Haber