Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Belediye ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile yapılması planlanan 3. Etap konutlar ve ticaret alanı için tapu teslimi yapıldı.
Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, belediye ile TOKİ işbirliğinde Umurbey Mahallesi'nde inşa edilecek olan 3. Etap TOKİ konutları ve ticaret alanını oluşturan 16 bin 600 metrekarelik arsanın tapu devrinin tamamlandığını söyledi.
3. Etap konut projesinde 196 adet konut ve ticaret alanı yapılacağını belirten Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, önceden talep toplama yöntemi ile belirlenen konut sahiplerinin anlaşma gereği evleri teslim edildikten sonra taksitler halinde ödeme yaparak konut sahibi olabileceklerini bildirdi.
Başkan Saraoğlu, "İlçemizde daha önce TOKİ işbirliği ile 1. ve 2. etap konut projeleri gerçekleştirdik. İlk iki etapta toplam 488 konut, ticaret alanı, sağlık ocağı ve 32 derslikli okul yapımı tamamlanarak ilçeye kazandırılmıştır.
196 adet konut ve ticaret alanı yapılacak olan 3. Etap konutların ihale aşaması hızla devam etmektedir. İlçemiz ve konut sahibi olacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.
Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, TOKİ Emlak Dairesi Arsa Üretim Şube Müdürü Mehmet Akif Yakar ile birlikte atarak, Gediz'de yapılacak 3. Etap konutların arsa tapu devir işlemlerini tamamladıklarını kaydetti.
(MA-EFE)

08.12.2012 12:39:05 TSI

Editör: Wan Haber