Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Üyeleri, TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Metal İşleme Teknolojileri Fuarı'na katıldılar.
Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak Kesme, Delme Teknolojileri, El aletleri, Pnömatik ve Hidrolik Fuarı, BELEX 2012 Uluslararası Elektrik, Elektronik, Otomasyon, Aydınlatma ve İletişim Fuarı, ENSUTEK Endüstriyel Su Teknolojileri Sempozyum Su Fuarı, Bursa Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarını gezen üyelerin yeni gelişmeler hakkında önemli bilgiler elde ettiklerini söyledi.
Üyelerin sektörlere göre kendi alanlarındaki yenilikleri yerinde inceleme fırsatı yakaladıklarını belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, fuar gezisinin ilçe ekonomisine, istihdamına ve her yönden gelişimine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.
Başkan Cebecioğlu, "Üyelerimiz Bursa fuar gezilerinden çok memnun şekilde döndüler. Bundan sonra düzenlenecek olan bu tür faaliyetlere eksiksiz katılacaklarını ifade ettiler" dedi.
(MA-EFE)

12.12.2012 11:50:47 TSI

Editör: Wan Haber