Gediz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kent merkezinde yapılan yeşil alan düzenleme çalışmaları olumsuz kış şartlarına rağmen aralıksız olarak sürdürülüyor.
Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, yeni mahalle parkları, çocuk oyun grupları, park ağaçlandırma ve çevre düzenleme çalışmalarının ağır kış şartlarına rağmen sürdürüldüğünü söyledi.
Vatandaşların doğal ortamda vakit geçirebilecekleri daha yeşil bir Gediz meydana getirebilmek için yeşil alan çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirten Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ilçe merkezindeki her mahalleye yaşam parkı ve mahalle parkı yapımı için proje hazırladıklarını ve projenin en kısa sürede hayat geçirilerek ilçeyi yeşil örtüyle şekillendireceklerini ifade etti.
Daha önce hayata geçirilen parkların idamesi ve yeni yapılan parklar için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Yeni parkların yapılması yanında bu parkların bakımlarının yapılması daha önemlidir. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekiplerle parklarımızın ve kent içerisindeki yeşil alanların bakımları aralıksız sürdürülmektedir.
Bakım çalışmaları yanında yeni park, çevre düzenleme ve oyun parkı yapımları devam etmektedir. Bu kapsamda Devlet Hastanesi yanında bulunan çocuk parkı eski oyuncakları sökülmüş ve yerine çocuklarımızın sağlık bakımında zarar görmeyecekleri malzemeden imal edilmiş oyun grubu yapılacaktır. Burada bulunan oyun alanı tekrar düzenlenerek çocuklarımız için güzel bir oyun ortamı hazırlanacaktır.
Mehmet Ersoy Caddesi üzerinde bulunan oyun gurupları alanında da yenileme çalışmaları sürdürülmektedir. Bu alana ayrıca mahalle halkının spor yapmalarına olanak sağlayan fitness alanı yapımı tamamlanmış şu an çevre düzenlemeleri yapılmaktadır" dedi.
(MA-EFE)

10.01.2013 11:31:08 TSI

Editör: Wan Haber