Karabük ve Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD) Makina Metal Komitesi Başkanı Cenk Gedikoğlu, İstanbul'da Marmara Bölgesi (MARİFED) Makina Metal Komite başkanlarıyla aylık komite toplantısına katıldı.
Gedikoğlu, düzenlenen toplantıda Metal sektörü ile ilgili, iç ve dış ticareti geliştirmeye yönelik faaliyetlerin arttırılması, Türkiye Demir-Çelik, Elektrikli Makineler, Tarım Alet-Makineleri ve Metal İşleyen Takım Tezgahları İthalat-İhracat Verileri ile ilgili konuların değerlendirilmesi ve sektör ile ilgili önerilen Yurt Dışı İş ve Fuar Gezilerine katılımın sağlayacağı yararlar üzerine istişarelerde bulunduklarını söyledi. Komite toplantısında KASİAD ve Karabük metal sektörünün ileriye dönük çok ciddi faydalar sağlayacağına yönelik yapılacak çalışmalar adına çok yararlı geçtiğini dile getiren Gedikoğlu, şunları söyledi:
"Toplantıda diğer metal komite başkanları ve Türkiye'de marka olan iş adamlarını Karabüklü iş adamlarıyla bir araya getirmek adına, tüm metal komite başkanlarını Karabük'e davet ettik. Bu konuyla ilgili de çok yakın tarihlerde, bu heyetin ilimize geleceğini derneğimizin düzenleyeceği bir programda da sektörle ilgili tüm iş adamlarımızı bu çok değerli heyet ile buluşturacağız. İlimize yapılacak olan bu ziyaretin, Karabük ve Karabüklü iş adamlarımız açısından çok faydalı olacağını belirtti. Karabük'te metal ve makine sektörünün gelişmesi,ticaretin daha da güçlenmesi için KASİAD derneğimiz ve metal komitemiz olarak elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz."
(ET-ET-Y)

23.01.2013 10:16:53 TSI

Editör: Wan Haber