Hayırsever işadamı Erhan Kurdoğlu tarafından yaptırılacak olan Gebze Atatürk İlköğretim Okulu için protokol imzalandı.
Gebze Atatürk İlköğretim Okulu için düzenlenen imza töreni Kocaeli Valisi Ercan Topaca, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hayırsever işadamı Erhan Kurdoğlu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Gebze Belediyesi meclis salonunda düzenlenen törende yapımı için protokole imzaların atıldığı Atatürk İlköğretim Okulu, toplam 6 bin 250 metrekare alan üzerine 32 derslikli olarak inşa edilecek. Tab Gıda tarafından yaptırılacak okul 4 bin 500 Lira'ya mal olacak.
İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, "Vatana millete hayırlı bir nesil yetişmesi ve geleceğe güvenle bakacak donanımlı gençlerimizin eğitimi için herkesin desteğini bekliyoruz. Bugün Atatürk İlköğretim Okulu'nun yapımını üstlenmek üzere imzasını atacak olan değerli işadamımız Erhan Kurdoğlu'na bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırseverlerimizin devletimize desteğiyle eğitimimizdeki kaliteyi yeni yatırımlarla hızla kapatacağımızı ümit ediyorum" dedi.
Vali Topaca'nın ardından kısa bir konuşma yapan hayırsever işadamı Erhan Kurdoğlu ise, "Kurdoğlu ailesi olarak eğitime, gelecek nesillerin yetişmesinde en ufak bir katkımız olduysa; biz bununla kıvanç ve mutluluk duyarız" diye konuştu.
Kurdoğlu'nun ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, "Gebze'miz her alanda olduğu gibi eğitim alanında da değişiyor ve gelişiyor. Atatürk İlköğretim Okulumuzun Gebze'mize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.
Başkan Köşker'in ardından konuklara hitaben kısa bir konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ise, "Gebze'mizde ki son yıllardaki yükseliş bizleri mutlu etmektedir. Bunda payı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Gebze bölgesi Türkiye'nin önemli bölgelerinden birisi. Bu önemli ve bir o kadar da göç alan bölgemizde verilen eğitimin kalitesinin artması amacıyla yapılan bu hayırsever girişimlerden ötürü tüm katkı sunanlara müteşekkiriz. Okulumuz Gebze'mize hayırlı olsun" diye konuştu.
Hazırlanan protokole hayırsever işadamı Erhan Kurdoğlu ile imza atan Vali Ercan Topaca ayrıca, "Gebze'mizdeki eğitim yatırımlarımızın planlanmasında koordineli bir şekilde çalışan Gebze Kaymakamımız ve Gebze Belediye Başkanımızın büyük emekleri var.Okul yatırımlarına ilişkin yer sorununun çözülmesinde bizlerden desteğini esirgemeyen belediye başkanımız Adnan Bey'e sizlerin huzurunda birkez daha teşekkürlerimi sunmak isterim. Gelecek eğitim yılına yetişecek olan Atatürk İlköğretim Okulumuz Gebze'mize hayırlı uğurlu olur inşallah" dedi.
Tören çiçek ve plaket takdimin ardından sona erdi.
(İÇ-İÇ)

11.02.2013 13:28:52 TSI

Editör: Wan Haber