Antalya'nın Alanya ilçesinde devre arası hazırlıklarını sürdürecek olan Galatasaray, saat 16.00'da Pegasus Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Gazipaşa Havalimanı'na geldi. Futbolcuları taraftarlar coşkuyla karşıladı.
Taraftarlar teknik heyet ve futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulunurken, karşılamaya gelen taraftarlar arasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i göremeyen engelli bir vatandaş, sinir krizleri geçirdi. Fatih Terim ise sinir krizi geçiren engelli vatandaşı görerek otobüsten indi ve yanına gelerek kısa süre sohbet ettikten sonra tekrar otobüsüne geri döndü.
Galatasaray kafilesini göremeyen küçük taraftarlar ise "Kimseyi göremedik, otobüse bindiler gittiler. Biz buraya niye geldik ki?" diyerek göz yaşlarına boğuldular. Galatasaray otobüsü yoğun taraftar desteği nedeniyle uzun süre havalimanından ayrılamadı. Taraftarların yoğun tezahüratları arasında havalimanından konvoy eşliğinde ayrılan sarı-kırmızılı takım havalimanından kamp yapacağı Alanya'nın Kargıcak beldesindeki Gol City Otel'e hareket etti. Galatasaray Alanya'da 5 günlük bir kamp yapacak.
Öte yandan sarı kırmızılılar 6 Ocak'ta Oba Stadyumu'nda Alanyaspor ile hazırlık maçı yapacak.
(SK-RFK-S)

03.01.2013 17:35:11 TSI

Editör: Wan Haber