Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, takımın yeni teknik direktörü Bülent Uygun ile birlikte sezon sonuna kadar hazırlanan anlaşmayı imzaladı.
Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan imza töreninden basın mensuplarına açıklama yapan Gazinatepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, "Daha önce de Bülent hocamızla anlaşma yapmak istemiştik ama bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı bunu gerçekleştiremedik. Kısmet, nasip bu güneymiş, her işte bir hayır vardır. Bülent Uygun'u Fenerbahçe'de oynadığı dönemde asker Bülent olarak biliyoruz. Kendisi Türkiye'ye mal olmuş bir kardeşimiz. Bülent hocanın heyecanı kimsede yoktur. Futbolcularla ilişkisi çok iyi durumda. Kısa dönem içerisinde kısıtlı imkanlarıyla göz dolduracak şekilde mucize yarattı, şampiyonluğu kıl payı kaçırdı. İkinci yılında da aynı başarıyı devam ettirdi. Deneyimli ve bu işi seven bir kardeşimiz, Türkiye'nin güzide kulüplerinde futbol oynamış, İnşallah bizler için hayırlı olsun. Kendisine ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Bülent Uygun ise büyük bir camianın takımını kendisine güvenerek teslim ettikleri için teşekkür ederek, "Tabi ki zor bir durum, takımın üzerinde oluşturduğu entrokopi yarattıp, etki asıl anlamda çok iyi bir kadroya ve takımını çok seven bir taraftar topluluğuna sahip olan bir takımın gerçek yerinin burası olmadığını hep beraber biliyoruz. Öncelikle taraftarlarımız olmak üzere yeni bir sayfa, yen bir ufka, yeni bir hedefe doğru öncelikle kalıcı olabilmek için bir mücadele vereceğiz. İnanlar inandıklarını başarmıştır, Gaziantepspor istekli, coşkulu, arzulu ve yüreğini sahaya yansıtan taraftarların misafirperverliğini her ortamda gösteren, kazanmaya odaklanmış, kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapan bir takım olacaktır. Hepimiz keyif alacağız, futbolun doğasında keyif almak var, sevgi var, şefkat var o şefkatle birlikte gözümüze hoş gelen futbolu sahaya yansıtmak var. Gaziantepspor bunu bu haftadan itibaren sahaya yansıtacaktır. Buraya başarmaya geldik, birçok şeyi de başarmak istiyoruz" diye konuştu.
Daha sonra Başkanı Kızıl ve teknik direktör Uygun anlaşmayı imzaladı. İmzanın hemen ardından teknik direktör Bülent Uygun ayağının tozuyla ilk antrenmana da çıktı.
(HD-BH-S)

08.02.2013 17:53:17 TSI

Editör: Wan Haber