Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen Ankara, Çanakkale ve Konya ile İzmir'deki müze ve ören yerleri gezilerine, son olarak Manisa'daki Spil Dağı Milli Parkı eklendi.
Gaziemir Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Cumhuriyet Semt Evleri tarafından düzenlenen geziler vatandaşların büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Ankara, Çanakkale ve Konya ile İzmir'de müze ve ören yerlerine düzenlenen gezilere, son olarak Manisa'daki Spil Dağı Milli Parkı eklendi. "Her mahalleye bir belediye" sloganıyla hizmete açılan 12 Cumhuriyet Semt Evi'nde 16-25 yaş arası lise ve üniversiteyi öğrencilerinin katıldığı Spil gezisine 800 genç katıldı.
Sömestr tatilinde kendilerine sunduğu bu olanaktan dolayı Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a teşekkür eden gençler; gezi sayesinde bilgi ve kültürlerinin arttığını, geziye katılanlar arasında yeni arkadaşlıkların kurulduğunu dile getirdiler. Her yaştan Gaziemirlinin katıldığı kültür gezilerine devam edeceklerini dile getiren Başkan Şenol, "Bu konuda vatandaşlarımızdan gelen talepleri de dikkate alıyoruz. Onların istekleri doğrultusunda yeni geziler düzenlemeye devam edeceğiz" diye konuştu.
(OA-ERG-Y)

11.02.2013 11:25:38 TSI

Editör: Wan Haber