Gaziemir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı'nda, 14 Ocak günü yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybeden CHP'li Meclis Üyesi Feyzi Çağlı anıldı, duygusal anlar yaşandı.
Çağlı'nın oğulları Mehmet ve Murat ile kızı Duygu'nun babalarına ait fotoğrafla birlikte oturdukları kürsünün önü, kırmızı karanfillerle süslendi. Toplantıya başkanlık eden Meclis Başkanvekili Yılmaz Ağırtaş ile CHP Grubu Başkanvekili Tahsin Çuhadar ile AK Parti Grup Başkanvekili Kerem Fahri Başkalmış'ın, yaptıkları konuşmalarda, Çağlı'nın farklı politikacı kimliği, dürüstlüğü, sıcakkanlılığı ile sevecen yapısıyla tanındığını vurguladılar, "Seni bu meclis asla unutmayacak" dediler.
Çağlı'nın yerine yedekten meclis üyeliğine gelen Mehmet Eşme'nin de ilk kez katıldığı meclis toplantısında, Çağlı'dan boşalan komisyon üyeliklerinin seçimi de gerçekleştirildi. Çağlı'nın görev yaptığı üç komisyon üyeliğine, yeni meclis üyesi Mehmet Eşme oybirliğiyle getirildi. Öte yandan Fevzi Çağlı adına CHP'li meclis üyeleri tarafından lokma döktürüldü. Gaziemir Merkez Camii önünde gerçekleştirilen lokma dökümüne Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ile meclis üyeleri katıldı.
FEYZİ ÇAĞLI KİMDİR?
1951 yılında Selçuk'ta doğan, 1974 yılında Ege Mobilya'yı kuran Feyzi Çağlı, birçok dernek, kulüp ve sivil toplum kuruluşunda üyelik ve yöneticilik yaptı.1999 yılında yönetim kuruluna seçildiği Mobilyacılar Odası'nda iki dönem başkanvekilliği yapan Çağlı, Demokratik Sol Parti (DSP) ve Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) aktif siyaset yaptı. 2009 yılında Gaziemir'de CHP'den belediye meclis üyeliğine seçilen Çağlı, iki erkek, bir kız çocuğu ve 3 torun sahibiydi. Çağlı 14 Ocak 2013'te hayata veda etti.
(AH-Y)

02.02.2013 13:10:14 TSI

Editör: Wan Haber