İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Gaziantepspor'da futbolcular, ligin ikinci yarısında tehlikeli bölgeden uzaklaşacaklarına inanıyor.
Belek kampında İHA'ya açıklamalarda bulunan Gaziantepsporlu futbolcu Bekir Ozan Has, günde 3 antrenmanla sıkı çalıştıklarını belirterek, " Ama bunlar bizim için sezon içinde iyi olacak. İkinci yarıya iyi hazırlanmak için bunları yapmak zorundayız. İnşallah bizim için ikinci yarı iyi olacak. İlk yarıyı kötü geçirdik. Belki takıma yapılacak takviyelerle olmasa da ben bütün takım arkadaşlarıma güveniyorum. Elimizden gelenin fazlasını yapıp Gaziantepspor'u arzuladığımız yere çıkarmak istiyoruz" dedi.
Tecrübeli futbolcu Ekrem Dağ da kampın yoğun bir tempoda geçtiğini ifade ederek, "Böyle bir çalışma temposuna ihtiyacımız var. Kesinlikle 2. Yarıda çok puan toplamamız lazım. Bu yüzden iyi çalışıp ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz." diye konuştu.
Golcü futbolcu Cenk Tosun ise ilk yarıda istedikleri puanları toplayamadıklarına dikkat çekerek, "İlk yarıyı 20 puanla bitirdik. Devre arasını iyi geçirip, istediğimiz yerlere varmak istiyoruz. İyi bir ortamda çalışıyoruz. İnşallah ikinci yarıda istediğimiz puanları almak istiyoruz" dedi.
Milli futbolcu kendi performansıyla alakalı olarak da, "İlk yarıda hocam beni sol açıkta oynatmaya çalıştı. Orada asistlerim de gollerim de oldu. Ondan sonra forvet mevkiine geçtim. Forvet benim daha alışık olduğum pozisyon. Daha iyi oynamaya başladım. İkinci yarıda da o pozisyonda devam edeceğim. Daha da çok gol atmaya çalışacağım. Şu anda 4 golüm var. Eski performansıma ulaşıp milli takıma yeniden yükselmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
Cenk Tosun, transferiyle ilgili olarak ise, "Transferimle ilgili konuyu başkan bilir. Başkan ne derse o olur" açıklamasını yaptı.
(EYB-MFS-MFS-S)

06.01.2013 18:11:52 TSI

Editör: Wan Haber