24-27 Ocak 2013 tarihlerinde İstanbul'da TÜYAP-Beylikdüzü Fuar Alanı'nda düzenlenecek olan Türkiye'nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük turizm fuarı olan 17. EMİTT 2013 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda, Gaziantep'in tarihi, turistik ve kültürel değerlerin tanıtımı gerçekleştirilecek.
Gaziantep Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu Kalkınma Ajansı, Gaziantep Ticaret Odası, TÜRSAB, GAP, BYK Başkanlığı ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla, EMİTT 2013 17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yurt içinden ve yurt dışından katılacak olan turizm profesyonelleri ve ziyaretçilere, ili en iyi şekilde tanıtmak için 120 metrekarelik bir alanda, Gaziantep'in tarihi ve kültürel değerlerinin yansıtıldığı özel bir stant, fuarda yerini alacak. Fuar süresince Gaziantep'in tanıtım broşürleri dağıtılacak ve kentin tarihi ve turistik yörelerinin film gösterimleri gerçekleştirilecek.
17. EMİTT 2013 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın Gaziantep'in tanıtılmasında, kentte bulunan otel ve seyahat acentelerinin yeni müşterilerle tanışma ve bir araya gelme yönünde önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.
(HD-SO-Y)

09.01.2013 18:04:55 TSI

Editör: Wan Haber