Emek Hastanesi Genel Müdürü Dr. Metin Yıldız, Gaziantep'in sağlık alanında bir cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, "Özel sağlık sektöründe 8 yıl önce Gaziantep Tıp Merkezi olarak ilk adımımızı attığımız hizmetlerimize, bugün Emek Hastanesi olarak devam ediyoruz" dedi.
Dr. Metin Yıldız, "Hastamın sağlığı benim için önceliktir" düsturuyla çıktıkları yolda 8 yılı geride bıraktıklarını ve bugün daha geniş alanlarda sağlık hizmeti veren Emek Hastanesi'ni kurarak hizmet standardını yükseltmeye çalıştıklarını söyledi. Dr. Yıldız, "Gaziantep sağlık alanında bir cazibe merkezi haline geldi. Özel sağlık sektöründe 8 yıl önce Gaziantep Tıp Merkezi olarak ilk adımımızı attığımız hizmetlerimize, bugün Emek Hastanesi olarak devam ediyoruz. Ülke genelinde kaliteli sağlık hizmetlerine erişimi ve hizmet standartlarını yükseltmeyi amaçlayan sağlıkta dönüşüm programı uygulanırken, ilimiz genelinde de sağlık alanında bölgesel bir cazibe merkezi haline getirilmesi için sağlık hizmetlerinin daha etkili sunumu ve yeniden yapılanma adına hizmet sunulmaktadır" diye konuştu.
8 yıllık sürecinin kendilerine çok şey kazandırdığını belirten Dr. Yıldız, "Sağlık Emek İster" sloganıyla yola devam ettiklerini ifade etti. Dr. Yıldız, "İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğu bilinciyle sürekli teknolojik yatırımlar yapıp, hizmet çeşitliliği ve alanlarını arttırarak, verilen sağlık hizmetinin iyileştirilmesi sağlandı. Tüm bu 8 yıllık süreçte farkına vardık ki; sağlık, bina, teknoloji, kalifiye ve güler yüzlü personel, hasta memnuniyeti, 24 saat sürekli hizmet ister. Aslında tüm bunlar emek ister, yani sağlık emek ister. İşte biz de "Sağlık Emek İster" sloganıyla, yeni yapılanma ve büyüme sürecinde Özel Gaziantep Emek Hastanesi adını aldık" ifadelerini kullandı.
(FS-MEF-Y)

30.12.2012 16:07:06 TSI

Editör: Wan Haber