PTT 1. Lig'in 15. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Ümit İnal, mutlaka galip gelmeleri gereken bir maçta galip geldiklerini belirterek, "Rakibin 10 kişi kalmasıyla sanki 11 kişi onlar oynadı, 10 kişi biz oynadık. Çok istediğimiz bir oyun sergileyemedik. Ama bizim için galip gelmek önemliydi. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Galibiyetimiz bütün Göztepe camiasına hayırlı olsun" dedi.
Göztepe kalecisi Ferhat zor bir maça çıkacakları bilinciyle geldiklerini ifade ederek, "Buraya gelirken çok zor bir mücadelenin bizi beklediğini biliyorduk. Göztepe camiası olarak şu an ligde bulunduğumuz konum itibariyle oynadığımız oyundan çok, galibiyete ihtiyacımız vardı. Daha önce çok çok iyi oynayıp berabere dahi alamadığımız maçlar vardı. Kalan iki maçta maçlarımızı kazanıp planlarımızı ona göre yapacağız. Deplasmanda çok önemli bir galibiyet aldık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" diye konuştu.
Göztepe'nin iki golünü atan futbolcu Halil, maça hafta boyunca çok iyi çalıştıklarını aktararak, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Hafta boyunca çok iyi çalıştık. İstediğimiz oldu. Galip geldik. Taraftarımızın yüzünü güldürdük. Rakibimiz bizden çok daha iyi oynadı ama bize gerekli olan 3 puandı. Kazandığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan ise maçı kazanma arzusuyla sahaya çıktıklarını ifade ederek, "Çok erken gördüğümüz kırmızı kart ve ardından yediğimiz golden sonra, kendi adımıza alabileceğimiz tüm riskleri almak zorundaydık. Skoru lehimize çevirmeye yönelik değişikliklere gittik. Karşımızdaki takım kendisini kanıtlamış bir camia. Göztepe tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Hatalarımızı iyi değerlendirdiler. Hesabımızda olmayan bir maçı kaybettik. Oyuncularımın 4 maçlık kötü gidişi durduracaklarından eminim ve onlara güveniyorum" açıklamasında bulundu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Erkam, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyleyerek, "Golü yedikten sonra maç boyunca elimizden geleni yaptık. Direkten dönen topumuz da vardı. Hakemin Serdar abinin atılması pozisyonunda hatalı olduğunu düşünüyorum. Kaybettiğimiz için üzgünüz. İnşallah bu kötü gidişe dur diyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Ramazan'da hafta içi maça çok iyi hazırlandıklarını ama istedikleri sonuca gidemediklerini anlatarak, "Hakemin de kararları bizi etkiledi. Her pozisyonda eli cebine gitti. Ama yine de ikinci yarı iyi oynadığımızı düşünüyorum. Gol için çok çabaladık ama son dakikalarda gol atmak isterken gol yedik. İnşallah önümüzdeki maçla beraber bu kötü gidişe dur diyeceğiz" şeklinde görüş belirtti.
(HD-BÇ-BÇ-S)

09.12.2012 17:17:04 TSI

Editör: Wan Haber