GAZİANTEP - Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nin 3. Bölge Küsget Ekipler Amirliği binası hizmete açıldı.

Daha önce lojman olarak kullanılan bina, Küsket Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığı tarafından yenilendi. Törenle hizmete açılan binanın yenilenmesinde emeği geçenlere plaket verildi. Plaket töreni ardından açılış kurdelesi, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Küsget Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Kemal Güneş tarafından kesildi.

Açılışın ardından, Asayiş Şube Müdürü Faruk Alkanoğlu, slayt eşliğinde sunum yaparak, 3. bölge ile bölge hakimiyetinin sağlanacağını, bunun, personelin verimliliğini de arttıracağını belirtti. İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın da olaylara 3 ila 5 dakika arasında müdahale etmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ise olaylara hızlı ulaşım açısından 3. bölgenin büyük önem taşıdığını vurgularken, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da ile iki noktadan müdahale etmenin zor olduğuna dikkat çekti ve bunun için 3'üncü bölgenin kurulduğunu aktardı.
CİHAN

Editör: Wan Haber