AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Kahramanmaraş teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinlediler.
Mado Evi'nde düzenlenen programda konuşan AK Partili Ünal, gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve sorunlarının çözülmesi adına önemli adımlar atıldığını belirtti. Gazetecilerin yıpranma paylarının tekrar iade edilmesinin de sevindirici bir gelişme olduğunu işaret eden Ünal, şöyle konuştu:
"Bildiğiniz gibi AK Parti iktidarları dönemindi fikir ve ifade özgürlüğü alanlarının genişletilmesi için önemli adımlar attık. Bunun yanında gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptığını biliyoruz ve bu noktada da çalışmalar yaptık. Son olarak yıpranma paylarının iade edilmesi de sevindirici. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecektir. Ben tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum."
AK Parti Milletvekilleri Dr. Yıldırım Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Gençlik Kolları Başkanı Fırat Görgel ve Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan'ın da katıldığı toplantının ilerleyen bölümlerinde basın mensuplarının sorunları masaya yatırıldı.
Yıpranma payının tekrar iade edilmesinin memnuniyet verici olduğunu söyleyen gazeteciler, milletvekillerine teşekkür ettiler. Karşılaştıkları sorunları da dile getiren basın mensupları, bu yönde atılabilecek adımlar noktasındaki önerilerini aktardılar.
(YUT-Y)

13.01.2013 13:28:38 TSI

Editör: Wan Haber