Şırnak'ın Silopi ilçesinde çalışan yerel gazeteciler 10 Ocak İdareciler Günü dolayısı ile Silopi Kaymakamı Suat Demirci'yi makamında ziyaret etti. Kaymakam Suat Demirci de ziyaretine gelen gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Gazetecilerin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirten Kaymakam Suat Demirci, 10 Ocak tarihinin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Demirci, "'Tüm idarecilerimiz kamu hizmetlerinin, vatandaşların memnuniyetini dikkate alan bir anlayışla sunulmasında ve insan odaklı yönetim anlayışı ile devletle millet arasında, kurumlarla vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görmekte, açık ve şeffaf kamu yönetimi anlayışı ile halkla birlikte, halk için emek sarf etmektedirler. Ülkemizin her karış toprağında alın teri olan ve milletimize hizmet yarışına hiç yılmadan devam etme kararlılığındaki tüm mülki idare amirlerinin İdareciler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.
Kaymakam Demirci kendilerini unutmayıp ziyarete gelen gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü de kutladığını söyledi.
(MSÇ-AKK-Y)

10.01.2013 16:04:19 TSI

Editör: Wan Haber