Bolu Gazeteciler cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu üyeleri, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ni ziyaret ederek, Kamu Hastaneler Birliği Yöneticisi Uzman Dr. Abdullah Danışman'la bir araya geldi.
Sağlık Bakanlığı'nca yeni hayata geçen Kamu Hastaneler Birliği sistemi ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi yöneticiliğine getirilen Uzm. Dr. Abdullah Danışman'a ziyaretler sürüyor. Ziyarette Danışman, yaklaşık iki buçuk ay önce hayata geçen Kamu Hastaneler Birliği sistemi hakkında gazetecilere bilgiler aktardı. Danışman, başhekimlik görevinin eskisine nazaran geniş yetkileri bulunmadığını, sadece hekim kademesindeki çalışanlardan sorumlu olduğunu belirtti. Danışman, kendisinin ise Kamu Hastaneler Birliği içinde hastane yöneticisi konumunda olduğunu, idare ve çalışan personelle ilgilendiğini söyledi. Önceki yıllarda Kadın Doğum Hastanesi'nde görev yaptığını dile getiren Abdullah Danışman, bir süre ayrı kaldıktan sonra yeniden Bolu'ya dönmenin kendisi için mutluluk verici olduğunu bildirdi.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör ise ziyaretteki konuşmasında, "Cemiyet yönetimimiz ve üyelerimizle yaptığımız bu ziyarette yeni hastane yöneticilerimize görevlerinde başarılar diliyoruz. Abdullah Danışman'ı yıllar öncesinden tanırız. Kadın Doğum Hastanesi'nde önceki yıllarda başarılı bir geçmişe sahiptir. Aynı başarıyı yeni görevinde de göstereceğine inancımız tamdır. Bolu'da çalışan gazeteciler olarak kendilerine başarılar diliyoruz. Bizi haber kaynaklarımızdan önemli birisi de hastanelerdir. Hastanelerde görev yapan basın mensubu arkadaşlarımıza da gerekli kolaylıkların sağlanacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

21.01.2013 17:33:31 TSI

Editör: Wan Haber