Kendilerini 'Mersin İdmanyurdu'na gönül veren gazeteciler' olarak adlandıran bir grup gazeteci, kent yöneticilerinden Mersin İdmanyurdu'na destek olmasını istedi.
Merkez Akdeniz ilçe sınırları içerisinde bulunan Soda Sanayi A.Ş. önünde toplanan gazeteciler, Mersin İdmanyurdu'na destek olunması gerektiğini ifade ettiler. Burada grup adına açıklama yapan Beycan Üçkardeş, Mersin İdmanyurdu'nun bulunduğu yeri hak etmediğini söyledi. Takımın çok kötü olmadığını ancak bazı sıkıntılar yüzünden bu durumda olduğunu belirten Üçkardeş, "Mersin İdmanyurdu üst sıralara tırmanmak zorundadır. Bunu yapmak maliyetli bir iş olduğu gibi sadece yöneticilerin şahsi çırpınışları ile mümkün değildir. Takımımızın sonlarda olmasına karşın, 5. ile arasında sadece 9 puan fark vardır. Çok kaybedilmiş bir şey yok aslında. Ama hatayı kaldırmayan bir dönemdeyiz. Böyle bir süreçte herkesin takıma katkı sağlaması gerekiyor. Sıkıntıdan kurtulmanın yolu birlik ve beraberlikten geçer" dedi.
Başta belediye başkanları ve iş adamlarının taşın altına elini sokması gerektiğini dile getiren Üçkardeş, şöyle devam etti; "Kentimizde 2013 Akdeniz Oyunları yapılacak. Bu süreçte Mersin İdmanyurdu'nun da daha iyi yerlerde olması şarttır. Takımımızın daha iyi yerlerde olması verilecek maddi ve manevi destekle mümkündür. Bazılarını tenzih ederek söylüyoruz ki, kentimizde kurulu bulunan İstanbul merkezli büyük firmalar ile işadamları takıma destek çağrısı yapıldığında adeta üç maymunu oynamaktadır. Başta önünde durduğumuz şirket olmak üzere tüm firmalarımıza buradan sesleniyoruz. Para kazandığınız ve tüm kahrınızı çeken kentin spor kulüplerine destek vermek bir sosyal sorumluluktur."
(KRY-RFK-S)

10.01.2013 15:34:49 TSI

Editör: Wan Haber