Çorlu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar meydana geldi. Trafik ekiplerinin yolları ulaşıma açık tutmak için uğraş vermesine karşın belediye ekiplerinin tuzlama faaliyeti gerçekleştirmediğini öne süren vatandaşlar duruma tepki gösterdi. En ilginç tuz eylemine ise gazeteciler imza attı.
On binlerce kişinin ikamet ettiği Emlak Konutları bölgesine ulaşımı sağlayan tek köprü olan Emlak Konut Köprüsü'nün tuzlanmadığı için araçların geçişine imkan vermeyince ilginç bir eyleme imza atan gazeteciler devreye girdi. Marketten aldıkları büyük bir paket tuzu yola döken gazeteciler, Çorlu Belediyesi tarafından yapılmayan tuzlamayı kendilerince yapmış oldu.
Her yıl kış aylarında Emlak Konutları köprüsünde bilinen manzaraların oluşması ve buzlanmadan dolayı çok sayıda maddi hasarlı kaza yaşanmasına rağmen tedbir almayan Çorlu Belediyesi, kar yağışı ve buzlanmaya karşı tuzlama yapmayınca Çorlu'da görev yapan gazeteciler, marketten bir paket tuz alıp ilginç bir eyleme imza attılar. Marketten aldıkları paket tuzu gazeteciler hep birlikte Emlak Konutları köprüsüne atarak, yetkililerin dikkatini Emlak Konutları köprüsüne çekmek istediler.

21.12.2012 16:37:50 TSI

Editör: Wan Haber