Kula'da görev yapan mahalli ve ulusal gazetelerin temsilci ve muhabirleri, Kula Devlet Hastanesi Göz Polikliniği'nde kontrolden geçti.
Hastanenin göz servisinde son teknoloji cihazlarda hasta tedavisi yapıldığını belirten Başhekim Vahit Demir, "Hastanemizde tüm branşlar olduğu gibi göz servisi de yoğun bir şekilde çalışıyor. Günlük olarak Göz Servisimizde 60-70 hastamız bakılıyor, Bu kula için rekor bir rakam. Göz doktorumuz Ömer Kartı bu yoğunluk içinde katarak, şaşa, göz kapağı ve diğer göz hastalıkları ile ilgili ameliyatları da yapıyor. Kula'dan çok önemli ve zorunlu olmadıkça başka hastanelere hiçbir branşta hasta göndermiyoruz" dedi.
Hastane Müdürü Ali Akarsu ise, "Hastanemizde artık çok önemli sorunlar kalmadı..Tüm branş doktorlarımız faal olarak çalışıyor. Bundan sonraki hedefimiz artık Bölge Hastanesi olmak ve bütün Bölgeye hizmet vermek" şeklinde konuştu.
Bu arada, Göz Polikliniğini ziyaret eden 4 gazeteci, göz muayenesinden geçti. Göz Doktoru Ömer Kartı, muayene ettiği gazetecilerin gözlerinde bozukluk tespit ederek gözlüklerini değiştirdi.
(HY-ERG-Y)

29.01.2013 16:21:30 TSI

Editör: Wan Haber