Tekirdağlı gazeteciler Fatih Koleji'nin Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediği yemekte bir araya geldi.
Tekirdağ Fatih Koleji Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir yemek düzenledi. Yemeğe Okul Müdürü Yüksel Altın, Tekirdağ Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı, ajans muhabirleri, yerel gazete temsilcileri, okul yönetimi katıldı.
Çalışan gazeteciler gününü kutlayan Okul Müdürü Yüksel Altın, okul faaliyetleri hakkında gazetecilere bilgi verdi. Okulun yapılan tadilatla yeni yüzü ile eğitim verdiğini kaydeden Altın, kısa zaman okuldaki eğitimin İstanbul'daki Fatih Kolejleri'ndeki eğitim seviyesine ulaştıracaklarını söyledi. Eğitimin kalitesinin yükseltilmesi için genç ve dinamik bir kadroyla çalıştıklarını ifade eden Altın, "Genç ve dinamik bir öğretmen ve personel kadromuz var. Tekirdağ'da eğitimin çıtasını yukarı çekmek için çalışıyoruz. Öğrencilerimize ekstra eğitimler veriyoruz. Bu sene öğrencilerimizi Tubitak olimpiyatlarına hazırlıyoruz. İngilizce eğitimde Tekirdağ'da çığır açtık. İngiliz öğretmenimiz sayesinde öğrencilerimize 5. sınıfta İngilizce hazırlık niteliğindeki eğitimleri veriyoruz. Namık Kemal Üniversitesi'yle ortak proje yaparak çocuk üniversitesini hayata geçirdik. Üniversiteden hocalar öğrencilerimize ders verecek." dedi.
Gazetecilerin bir araya gelmesinde vesile olan okul müdürüne teşekkür eden Tekirdağ Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı, "Bu güzel günde bizleri bir araya getiren Yüksel beye teşekkür ediyoruz. Burada kaliteli bir eğitim yapıldığını gördük. Bu tip kurumların Tekirdağ'da yaygınlaştırılması gerekir. Biz gazeteciler olarak bizi bugünümüzde hatırlayan okul yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.
Yemek sonunda okul öğretmenleri ve gazeteciler müzik eşliğinde eğlendi.

10.01.2013 00:41:11 TSI

Editör: Wan Haber