Sunguroğlu Lisesi Mezunları Derneği'nin (SUNDER) Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında, "Yönetimin Geleceği" konulu söyleşi ile Gazeteci-Yazar Melih Arat'ı, Gazianteplilere buluşturdu.
Yoğun ilginin gösterildiği söyleşide ünlü yazar Melih Arat, dünyanın birçok ülkesinde büyük şirketlerde meydana gelen radikal değişim modellerini örneklerle anlatırken, başarıya giden yolda değişime ayak uydurmanın ve en iyiyi bulmanın önemli rol oynadığını ifade etti. Arat, söyleşide farkındalığın önemine vurgu yaptı. Melih Arat, 21. yüzyıl iş dünyasının yeni kurallarını, şirketlerde meydana gelen radikal yönetim değişikliklerini ve farklı uygulamalarla değişen iş kurallarını genç girişimcilerle paylaştı. Söyleşinin ardından soru cevap bölümünde Arat'ı soru yağmuruna tutan konuklar, yeni yönetim şekilleri ve kuralları hakkında bilmedikleri birçok konuda fikir sahibi oldu.
Derneklerinin 2012 yılında birçok etkinliğe başarıyla imza attığını ifade eden SUNDER Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztütünc,ü "2012 yılında birçok etkinliği gerçekleştirdik. Üyelerimizin kariyer gelişimine katkı sağlamak için düzenlediğimiz Kariyer ve Ayın Konuğu etkinlikleri kapsamında birçok sektörden ünlü isimleri üyelerimizle buluşturduk. Bu ay alanında dünyanın önemli isimleri arasında yer almayı başaran Melih Arat'ı ağırladık. Üyelerimiz ve konuklarımız büyük ilgi gösterdi. 2013 yılında da daha fazla etkinliklerle yine üyelerimizin kariyer gelişimine katkı sağlarken Gaziantep'in de birçok alanda yeniliklerle tanışmasında önemli çalışmalara imza atmaya hazırlanıyoruz" dedi.
(MDC-OK-Y)

23.12.2012 12:50:48 TSI

Editör: Wan Haber