Zonguldak'ta 37 yıldır yerel ve ulusal gazetelerin temsilciliklerini yapan Ünal Sağlam (59) kalp çarpıntısı ve yüksek tansiyon rahatsızlığı nedeniyle 17 gün tedavi altında tutuldu.
1971 yılında Sahibi Turan Tunay'ın Haber Gazetesinde gazetecilik mesleğine başlayan ve sırasıyla GMİS Gazetesi Kdz. Ereğli Hakimiyet, Kdz. Ereğli Gündem, Meydan Gazetesi, Günaydın Gazetesi gibi yerel ve ulusal gazetelerde temsilcilik yapan Ünal Sağlam, geçirdiği rahatsızlık sonucu Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde 17 gün tedavi gördü.
Taburcu olan Sağlam, ciddi bir rahatsızlık geçirdiğini belirterek, yeniden yaşama tutunmanın sevincini yaşadı. Gazeteci Ünal Sağlam, "İlk kez ölüme kendimi bu kadar yakın hissettim. Hastane personeli yakın ilgisi nedeniyle yeniden yaşama tutundum. Bu süreçte tedavime yardımcı olan, Dahiliye Uzmanı Dr. Aysel Sarı, Fizik Rehabilitasyon Uzmanı Ferhat Ege, Fizyoterapist Vedia Alaşahin, yardımcısı Havva Kazancı, Sibel Bektaş, Hemşire Nilgün Kandemir ve Karma Servisi hemşire ve personeline teşekkür ederim" dedi.
Tedavi süreci tamamlanan Sağlam'ın sağlık durumu normale dönerken, kontrollerinin sürüyor.
(SA-SA)

21.01.2013 17:19:04 TSI

Editör: Wan Haber