Geçtiğimiz ay rahatsızlanarak Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan, daha sonra hastalığının ciddileşmesi sonucu Ankara Hacettepe Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyat edilen Serkan Aslan, bayram öncesi Van’a geldi.

Baba evinde dinlenen ve durumu iyi olan Serkan Aslan’a yakınları, sevenleri ve meslektaşları tarafından ziyaretler gerçekleşiyor.

Bayramda kendisini ziyaret eden gazeteci meslektaşları, Aslan’ın durumunun iyi olduğunu ifade ettiler.

 Ziyaretin iyi geçtiğini ve Serkan Aslan’ın her geçen gün durumunun düzeldiğini söyleyen gazeteci dostları, “Serkan yaklaşık bir ay önce talihsiz bir hastalığa yakalandı. Aniden beyin yollarında kısmi felç denen bir hastalık oluştu. Önce Van’daki hastanelere kaldırıldı. Van’da bir doktor tarihi bir hata yaparak Serkan’ın böbreklerinde taş düşürdüğü için sancı yaşadığını söyledi. Bunun üzerine kendisini eve getirdiler. Ancak durumun ciddileşmesi sonucu bir gün sonra yeniden hastaneye kaldırdıklarında ilk teşhisin yanlış olduğu ortaya çıktı.Beyin yollarında damarlarda sorun olduğu bu yüzden iyi bir hastanede ameliyat olması gerektiği söylendi. Kendisi bir süredir Ankara Hacettepe Hastanesi’ndeydi. Bu hastanede ameliyat olduktan sonra şimdi Van’a geldi. Durumu oldukça iyi. Yüce Allah’tan kendisine bir kez daha şifa diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Editör: Wan Haber