Kütahya'da, gazete sahipleri ve Gazeteciler Cemiyeti'nin birlikte organize ettiği buluşma yemeği, Zafer Gazetesi kurucusu Kamil Uludoğan ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Kütahya'da gazete sahiplerinin ve kurucularının bir araya gelerek gündeme ilişkin konuları konuştukları ve bazı konularda istişarede bulundukları "Buluşma Yemeği" etkinliği bu hafta Zafer Gazetesi Kurucusu Kamil Uludoğan'ın ev sahipliğinde, "Meşhur Konyalı Pide Salonu"nda gerçekleştirildi.
Gazeteciler Cemiyeti olarak yürütülen çalışmalar ve gündeme ilişkin konular hakkında istişarede bulunmak için zaman zaman toplantılar düzenlediklerini bildiren Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, "Diğer meselelerde olduğu gibi bizim mesleğimizde de gündemler değişmekte. Değişen gündemi takip etmek, yapılacak çalışmalar hakkında beyin fırtınası yaparak istişarelerde bulunmak üzere bir araya geliyoruz. Bu haftaki buluşmamıza Zafer Gazetesi Kurucusu Kamil Uludoğan ev sahipliği yapmıştır. Kendisine bizleri ağırladığı için şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Zafer Gazetesi Kurucusu Kamil Uludoğan da etkinliğe katılanlara teşekkür ederek ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu bildirdi.
Düzenlenen "Buluşma Yemeği" etkinliğine Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, Yeni Kütahya Gazetesi Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Yaylıoğlu ve Yazı İşleri Müdürü Atilla Coşkun, Akis Gazetesi Sahibi Alaattin Akkaşoğlu, İhlas Haber Ajansı Kütahya Temsilcisi Hüseyin Efe, Aktüel ve Altıntaş Zafer Gazeteleri Sahibi Hasan Demir, Zafer Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirbaş ve Zafer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Doğan katıldı.
(RD-EFE)

09.01.2013 13:09:44 TSI

Editör: Wan Haber