Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı'nın katılımıyla açılışı yapılan Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği (GATAB) Hizmet Ofisleri'nde bir ayda 3 bin tahsilat yapıldı.
GATAB'ın, ana hizmet binasına uzak bölgelerdeki vatandaşın ayağına hizmet götürmek amacıyla devreye giren GATAB Hizmet Ofisleri'ne Kemerliler büyük ilgi gösterdi. Beldibi, Göynük, Çamyuva, Tekirova, Aslanbucak ile Kuzdere'de hizmete giren GATAB Hizmet Ofisleri'ne bir ayda 3 bin tahsilat yapıldı.
GATAB Hizmet Ofisleri'ne kısa zamanda Kemerlilerin ilgi gösterdiğini belirten GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, "Hizmet ofislerimizin açılış töreninde de Kemerliler bizi yalnız bırakmamıştı. Bir ay gibi kısa bir sürede tam 3 bin tahsilatın bu ofislerden yapılmış olması bizi de memnun etti. İnsanları yormadan, hizmeti ayağına götürdüğümüz bu ofislerimiz büyük takdir topladı. Daha ilk ayda 3.000 tahsilat yapıldı bu alışkanlık kazandıkça daha da artacaktır bundan eminim" dedi.
GATAB Hizmet Ofisleri'nde vatandaşlar fatura ödemesinden, borç sorgulamaya, tahsilattan dilek ve şikayetlerine kadar her türlü ihtiyaçlarını bu ofislerdeki GATAB yetkililerine iletebildiğini belirten Başkan Üras, "Bu ofislerde pek çok ödeme yapılabilir. Bunun için gerekli altyapımız var. Bunun için diğer kurumlarla görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah en kısa sürede Türk Telekom ve TEDAŞ faturaları da bu ofislerden ödenecek" dedi.
Kemerlilerin istek ve sorunlarını dinlemek amacıyla her gün bir hizmet ofisinde olma sözünü yerine getiren Başkan Üras, geçen bir ay içinde hizmet ofislerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Her gün bir ofiste ortalama iki saat boyunca vatandaşlarla sohbet eden Başkan Üras uygulamayı aksatmadan devam ettireceğini belirtti. Başkan Üras, "Amacımız halkımızla buluşmak, onların isteklerine hızlı geri dönüşler yapmak. Bu ofisler sayesinde her gün bir beldede vatandaşlar buluşuyorum, onlarla sohbet ediyorum" diye konuştu.
(SK-Y)

19.02.2013 11:13:34 TSI

Editör: Wan Haber