Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Güney Antalya Turizmi Geliştirme Altyapı İşletme Birliği (GATAB), Kemer ve civarındaki ilçelerin turistik değerlerini yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıttı.
Güney Antalya Turizmi Geliştirme Altyapı İşletme Birliği (GATAB), TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 17'incisi düzenlenen EMITT'teki yerini aldı. GATAB yetkilileri fuarda açtıkları stantta Kemer ve bölgedeki diğer ilçelerin turistik özelliklerini yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıttı.
GATAB Turizm Geliştirme ve Tanıtım Müdürü H. Aydın Aytuğ, birliğin bölgeyi tanıtmak için bu yıl da EMİTT'e katıldığını ifade ederek, "Birliğimizin asli görevi bölgemiz Kemer ve civarındaki ilçelerin turistik açıdan tanıtımını sağlamaktır. Dünyanın yaklaşık 30 tane ülkesinde fuarlara katılmakla beraber Türkiye'mizi de ihmal etmedik. Türkiye'nin en önemli turizm fuarı olan EMİTT fuarında da yine aynı şekilde standımızda yer aldık" şeklinde konuştu.
EMİİT fuarının Türk turizmine büyük katkı sunduğunu belirten Aytuğ, "Fuar her sene gittikçe gelişiyor. Nasıl Türkiye dünyadaki turizmde yerini alıyorsa bu fuarda dünya turizm fuarları içindeki yerini alacaktır" dedi.
(HÇ-ET-E)

25.01.2013 12:19:27 TSI

Editör: Wan Haber