Bu yıl 17'ncisi gerçekleştirilen ve dünya turizm fuarları sıralamasında 5'inci yerde gösterilen Doğu Akdeniz Seyahat ve Turizm Fuarı EMITT'e katılan GATAB, dört cephesi açık olan 42 metrekarelik Kemer standında turizm profesyonellerine ve katılımcılara Kemer'in turizm alternatiflerini sundu.
Fuara katılan Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) yetkilileri, Kemer Bölgesi'ni yabancı ülkelere daha iyi tanıtabilmek amacıyla Kemer'in tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini fuar ziyaretçileriyle paylaştı. GATAB'ın Kemer standını ziyaret edenler arasında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı da vardı.
Her yıl binlerce katılımcıyı ağırlayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar alanında düzenlenirken, bu yıl da dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerini ağırladı. GATAB, Kemer standında Kemer ve bölgesinin en önemli turizm özelliklerini en çarpıcı sunumlarıyla fuar ziyaretçileriyle paylaştı. Kemer standı tur operatörleri, turizm acenteleri, otelciler ve fuar ziyaretçilerinin yanı sıra üst düzey protokolünde ilgi odağı oldu.
GATAB'ın Kemer standına yerli ve yabancı haber ajansları ve medya yayın organları da yoğun ilgi gösterdi. Standı çok sayıda basın mensubu ziyaret etti ve stant yetkilerinden Güney Antalya ve Kemer bölgesi hakkında bilgi aldılar, röportaj yaptılar.
(SK-Y)

28.01.2013 10:19:36 TSI

Editör: Wan Haber