Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) dünyanın 5'inci büyük turizm fuarı olarak gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) Turizm Fuarı'nda Kemer'i tanıtacak.
GATAB dünyanın 5'inci büyük turizm fuarı olarak gösterilen ve bu yıl 17'ncisi düzenlenecek EMITT Turizm Fuarı'na hazır. Dört cephesi açık olan standında fuar ziyaretçilerine karşılayacak olan GATAB, Kemer ve bölgesinin tanıtımını tüm dünyaya yapacak. Fuardan büyük beklentileri olduğunu söyleyen Başkan Yusuf Üras, EMITT 2013'te Kemer rüzgârının eseceğini belirtti.
Ülkemizin en önemli turizm fuarı olan ve her yıl binlerce katılımcıyı ağırlayan EMITT 24 Ocakta kapılarını açacak. İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar alanında 27 Ocak'a kadar açık kalacak olan EMITT Turizm fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın dört bir yanından gelecek turizm profesyonellerine ev sahipliği yapmayı hedefliyor.
GATAB, ada şeklindeki standında dünyanın dört bir ülkesinden fuara katılacak turizmcilere ve tatilcilere Kemer ve bölgesinin tanıtımını yapacak. Kemer Bölgesi'ni yabancı ülkelere daha iyi bir tanıtım yapabilmek için yoğun bir şekilde çalışan GATAB; Kemer'in tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini fuar ziyaretçileriyle paylaşacak. Türkiye'ye 2013'te gelecek turist sayısının artmasında büyük rol oynayacak EMITT fuarının çok önemli olduğuna değinen GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, bu artıştan Kemer'in de faydalanması ve Kemer'e daha çok turist gelmesi için çalıştıklarının altını çizdi. Başkan Yusuf Üras, "Dünyanın dört bir yanından katılımcının bulunduğu EMITT, turizm profesyonelleri ve tatilcilerle bir araya gelmek için mükemmel bir ortam sağlıyor. GATAB olarak tanıtımlara hız kesmeden devam ediyoruz. EMITT için hazırlıklarımızı tamamladık. Fuarının Kemer'e gelecek olan turist sayısının artmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Tüm misafirlerimizi Salon 3'de 3240 No'lu standımıza bekliyoruz" dedi
(SÇ-SÇ-Y)

23.01.2013 11:33:40 TSI

Editör: Wan Haber