Şanlıurfaspor'un maçlarını oynadığı GAP Arena Stadyumu'nda ışıklandırma sistemi sorununun çözülmesi için başlatılan çalışmalarda sona gelindi.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç önceki akşam GAP Arena Stadı'na gelerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'dan ışıklandırmanın son durumu ile ilgili bir takım bilgiler aldı.
Açılış sırasında bir çok ünlü topçuların geleceğini belirten Vali Güvenç, "Açılışımızda hem amatör spor kulüplerinin malzeme dağıtımını yapalım istiyoruz, hem de eski şöhretli topçular, Rıdvan Dilmen, Hakan Şükür, Hakan Balta, Oğuz Çetin gibi eski milli futbolcularımız ile bir açılış yapalım istiyoruz ve hepimiz milli futbolcularımız ile forma giyip sahaya çıkacağız. Güzel bir bayram havası olsun istiyoruz. Ayrıca eski Şanlıurfasporlu futbolcularımız ve şöhretli futbolcularımız ile bir gösteri maçı yaparak, ışıklandırmamızın açılışını yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Çalışmaların aşağı yukarı 1 milyon TL'lik maliyeti olduğunu söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, " Işıklandırmalar ile ilgi son ayarları yapmaktayız. Akabinde ışıklandırma için uzmanlar gelip incelemelerde bulunduktan sonra gece maçlarını oynanabilecektir. Şimdiden Urfaspor sevenlerine hayırlı olsun. Sayın Bakanımız Faruk Çelik ve Sayın Valimiz Celalettin Güvenç'in desteğiyle ışıklandırma sorunumuz kalmadı. Bu eksikliği gidermenin mutluluğu içerisindeyiz. Artık Şanlıurfa-Denizlispor müsabakalarından sonra maçlarımız akşam oynanabilir''şeklinde konuştu.
(MUD-EYB-S)

05.12.2012 12:47:40 TSI

Editör: Wan Haber