Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) idari kadrosu, Gaziantep Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği Başkanı Derya Güzelbey'i ziyaret ederek, bilgi alışverişinde bulundu.
GAMEK, Gaziantep'te yaptığı yardımlar ve organizasyonlarla adından oldukça çok söz ettiren Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği Başkanı Derya Güzelbey'i ziyaret ederek kurslar ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Güzelbey'e, GAMEK'e katkılarından dolayı teşekkür belgesi ve ebru tablosunun yanı sıra eğitmenler tarafından hazırlanan mutfak önlüğü hediye edildi.
2006 yılında faaliyete geçen GAMEK'te, kurulduğu yıldan bu yana 52 branşta yaklaşık 75 bin kişiye eğitime destek, sanat ve meslek eğitimi kursları, bu yıl açılan Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Kursu'nda ise 671 Suriyeli çocuk ve yetişkine eğitim verdiklerini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları Genel Koordinatörü Ramazan Dündar Büyükşehir Belediyesi Aşevlerinden ise 5 bin 826 Türk ve yüz civarında ise Suriyeli ailelere yemek yardımı yapıldığını dile getirdi.
2006 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan GAMEK'in bünyesinde birçok kurumun yer aldığını ifade eden Dündar, "Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları, Eğitime Destek Kursu, Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi ile Büyükşehir Belediyesi Aşevleri'nin Gaziantep halkına yönelik sunduğu hizmetler hakkında bir dizi bilgilendirme ziyaretleri gerçekleştirmekteyiz. Bu ziyaretimizde de GAMEK olarak 2006 yılından bu yana verdiğimiz eğitimler, kurs merkezlerimiz, yaptığımız faaliyet ve organizasyonlar hakkında bilgilendirme yaptık. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret de oldukça verimli geçmiştir. Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği Başkanı Sayın Derya Güzelbey'e bizi makamında kabul ettiği için GAMEK adına teşekkürlerimizi sunarım" dedi.
(FS-MEF-Y)

10.12.2012 16:31:46 TSI

Editör: Wan Haber