Aydın Amatör Küme U 17 Kategorisi 3.Grup takımlarından Tuğlaspor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Karpuzlu Belediyespor maçını kazanıp galibiyeti, geçtiğimiz hafta sonu oynadıkları Çine Madranspor karşılaşmasında kolu kırılan ve ameliyat olan futbolcusu Bahadır Bal'a armağan etmek istiyor.
Tuğlaspor altyapı sorumlusu İbrahim Aybilek yaptığı açıklamada, takım kaptanı Bahadır Bal'ın 7-1'lik skorla kaybettikleri Çine Madranspor maçında talihsiz şekilde kontrolsüz yere düşmesi sonucu kolunun kırıldığını ve ameliyat olduğunu söyledi.
Bahadır'ın kolunun kırılmasının yönetim kurulu dahil olmak üzere herkesi çok üzdüğünü belirten Aybilek, " Maç içerisinde Bahadır' ın yere düştüğünü gördüm. Bahadır ayağa kalkmak için çaba gösterdi. Ancak doğrulamadı kolunun kırıldığını görünce duygularıma hakim olamadım. Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavisine başlandı ve başarılı bir ameliyat geçirdi. Tuğlaspor olarak her zaman sporcumuzun ve sporcularımızın yanındayız. Futbolcumuzun ailesi ile sürekli irtibat halindeyiz. Bahadır'a tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletirken, bizleri arayarak geçmiş olsun dileklerini Bahdır'a iletmemizi isteyen tüm dostlarımıza ve spor camiasına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
Aybilek ayrıca, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Karpuzlu Belediyespor maçını kazanarak galibiyeti de Bahadır'a armağan edeceklerini belirterek, "Bu maçı kazanarak galibiyeti takım olarak Bahadır'a armağan edeceğiz. Galibiyetten başka düşüncemiz yok" şeklinde konuştu.
17 yaşındaki genç oyuncu yeni yılı Aydın Devlet Hastanesi'ndeki hasta yatağında karşıladı.
(GY-MB-İK)

01.01.2013 16:56:24 TSI

Editör: Wan Haber