Galatasaraylı futbolcu Nordin Amrabat, Bursa GSStore'de imza günü etkinliğine katıldı. Sarı-kırmızılı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte küçük çaplı olaylar çıktı.
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursaspor ile oynayacağı karşılaşma için Bursa'da bulunan Galatasaray, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bulunan GSStore'de imza günü düzenledi. İmza günü etkinliğinin saat 14:00-14:30 arasında gerçekleşeceğinin duyurulmasına rağmen saatler öncesi store önünde kuyruk oluşturan sarı-kırmızılı taraftarlar, takımları lehine tezahüratlarda bulundu. Taraftarların izdiham oluşturduğu etkinlikte, emniyet güçleri de yoğun güvenlik önlemi aldı.

BURSASPORLU TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ
Galatasaraylı futbolcu Nordin Amrabat'tan imza almak için mağaza önünde toplanan yüzlerce sarı-kırmızılı taraftarlarlara Bursasporlu taraftarlar tepki gösterdi. Bir grup yeşil-beyazlı taraftar, Galatasaray aleyhinde tezahüratlarda bulunurken, emniyet güçleri de iki takım taraftarlarını bir araya getirmemek için yoğun çaba sarf etti.

İZDİHAM YAŞANDI
Nordin Amrabat'ın mağazaya gelmesi ile birlikte taraftarlar arasında izdiham oluşurken, Faslı oyuncudan imza almak isteyen sarı-kırmızılı taraftarlar arasında da kavga çıktı. GSSTore önünde yaşanan kavgada sarı-kırmızılı bir taraftar, biber gazı sıktı. Biber gazından diğer taraftarlar ve güvenlik görevlileri de etkilendi.
(MA-RFK-S)

02.02.2013 16:01:19 TSI

Editör: Wan Haber