ESPN ve Turkish Football'un Bruma'ya yakın kaynaklara dayandırdığı haberde Tottenham'ın tamamen Bruma'nın transferine kilitlendiğini ve anlaşmanın tamamlanmaya yakın olduğunu yazdı.

Habere göre görüşmelerin Ocak ayından bu yana sürdüğü ve İngiliz ekibinin sonuca yaklaştığı iddia edildi.

Bruma'ya yakın kaynağa göre 22 yaşındaki oyuncunun Tottenham'a satışına Galatasaray onay vermek zorunda kalacak

İddiaya göre Sarı-kırmızılı ekip Portekizli oyuncunun sözleşme uzatmaya sıcak bakmaması nedeniyle Tottenham'dan gelen teklifi kabul etmeye hazırlanıyor.

Turkish-Football'daki habere göre Tottenham bu transfer için Galatasaray'ya 10 milyon 500 bin euro önerdi. Galatasaray Bruma'yı 11 milyon euro'ya Sporting Lizbon'dan transfer etmişti.

ADA'DA VİTRİNE ÇIKMAK İSTİYOR

Milliyet'in haberine göre; Bruma'nın Premier Lig vitrini sayesinde Portekiz A Milli Takım kapılarının kendisine açılacağını düşündüğü öğrenildi. Yıldız oyuncu, bu sezon Galatasaray'da harikalar yaratsa da Portekiz A Milli Takımı yerine U-21 Milli Takımı'ndan davet almaya devam ediyordu.

Tottenham'da Bruma isyanı!

Tottenham'ın Bruma'yı transfer edeceği iddiaları İngiliz taraftarları çılgına çevirdi.

Ellerinde dünyanın en iyi sol açığı Heung Min-Son'un olduğunu belirten Londra ekibinin taraftarları "Transfer yapılacaksa sağ kanat alınsın" kampanyası başlattı. Bazı taraftarların, Koreli oyuncunun satılacağı için Bruma'nın transfer edileceğini iddia etmeleri ise öfkeyi daha da artırdı.

DÖRT KUPA KAZANDI

Galatasaray formasını üç sezon giyen Bruma, bu süreçte 4 kupa kazandı. Portekizli yıldız, bir lig şampiyonluğunun yanında 2 Türkiye Kupası havaya kaldırırken, bir de Türkiye Süper Kupası'nı kazandı.

Editör: Wan Haber