Kesenin ağzını açan sarı-kırmızılı yönetim, Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılınması durumunda futbolculara 100’er bin lira prim verecek. Cim-Bom, tek hedef olarak gördüğü kupanın kazanılması durumunda da futbolculara 50’şer bin dolar ödeyecek.

Galatasaray’da, Avrupa kupalarına katılma riskini ortadan kaldırmak isteyen yönetim kesenin ağzını açtı. Cim-Bom, 13 Nisan’daki Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası’na yönetim süper prim verecek.

Kötü bir sezon geçiren sarı-kırmızılılarda bir tarafta prestij, diğer tarafta ise Avrupa vizesi için büyük önem taşıyan maçlara motivasyonu üst düzeye çıkarmak için harekete geçildi. İlk olarak derbiyi göz önüne alan sarı-kırmızılı yönetim, 13 Nisan’da Türk Telekom Arena’da oynanacak Fenerbahçe maçının galibiyet primini adam başı 100 bin lira olarak belirledi.

10 bin dolar zam

Milliyet'in haberine göre; Türkiye Kupası’nın kazanılması halinde ise Galatasaray’da futbolculara 50’er bir dolar verilecek. Geçen sezon için kazanılan kupa için futbolcularına 40’ar bin dolar veren Cim-Bom Yönetimi, bu yıl da aynı başarının tekrarlanması halinde bu rakamı artıracak, 50 bin dolara çıkaracak.

Diğer taraftan iç saha galibiyetlerine 20, dış saha galibiyetlerine ise 30 bin lira verilen Cim-Bom’da futbolcuların motivasyonunu yükseltmek için primlerin hemen hesaplarına aktarılacağı belirtildi. Galatasaray’da futbolcuların transfer taksitleri ise 31 Mart itibariyle sıfırlanmış durumda...

Editör: Wan Haber